Најновите

Интервјуа

Доктор Горан Кунгуловски

Биоинженер - Лабораторија за генетика и персонализирана медицина – Жан Митрев клиника и Биоинженеринг Доо

Иднината на прецизната медицина е светла: За 10 години ќе му „удриме клоца“ на канцерот

Што ако дознаеме за ракот многу порано, што ако се соочиме со него навреме и се обидеме да направиме сè што е во наша можност за да излеземе како победници од битката? Нема ништо поубаво од тоа да слушнеме успешни приказни поврзани со оваа сериозна болест и со раната детекција на истата која овозможува многу повеќе шанси за долг и среќен живот... Преку едноставни ДНК тестови, во Лабораторијата за генетика и персонализирана медицина во клиниката Жан Митрев можете да дознаете буквално сè за вашето тело и што тоа „крие“ во себе...

Марија
Савеска

Главна улога во инклузивната претстава „Пепелашка“

Мирослава
Дамјановиќ

Ко-основач на Buro247.rs

Бела соба

Сезона на мандарини: Зошто е добро да изедете макар една дневно

Сезоната на мандарини веќе започна, а со овој текст сакаме да ве потсетиме на неколку причини повеќе зошто е добро да изедете макар една дневно....

Ексклузивните производи на Fashion Group поблиску до вас - отсега и преку мобилна апликација

Светските брендови Desigual, Diesel, Geox, Guess, Inuikii, Levi's, Mango, Parfois, Premiata, Replay, Springfield, Steve Madden, Super Dry, Timberland...