Би носеле ли розова венчаница?

5 септември 2017

Постојат девојки кои не сакаат да бидат типични невести во бело, но ниту да претераат со екстравагантноста. Затоа, розовата боја многу често е компромисот помеѓу овие две желби.

Таква невеста е и моделот Јулиа Сарапниазова. Таа за својот посебен ден одбра креација на дизајнерката Малјарова Олга. Креацијата е раскошна. Има волуменозно здолниште, а целата е украсена со богата тантела, цветни апликации и монистра.

 Она што ја прави уште поинтересна, а и практична, што долниот дел, односно здолништето се остранува и останува куса венчаница.

Сепак, Јулиа одлучи за вториот дел од венчавката, поточно за забавата, волуменозното здолниште да го замени со друго со рамен крој и да ја сведе креацијата.

Во продолжение ќе видите и фотографии. Иако веројатно е тешко да се надмине првата верзија, сепак на младата манекенка одлично ѝ прилегаат и двете верзии.

Што мислите вие за ваквиот избор на венчаница?

 

 

 

 

 

 

 

Story of my life Magic Moment #wedding

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onMay 21, 2017 at 8:06am PDT

 

 

Well...#moments#march1st

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onMar 1, 2017 at 7:31am PST

 

 

 

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onSep 26, 2016 at 11:45am PDT

 

 

Last picture for today, I promise #StPetersburg #hometown #weddingdress

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onSep 23, 2016 at 10:20am PDT

 

 

 

 

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onSep 22, 2016 at 12:28pm PDT

 

 

The first meeting Первая встреча #выкупневесты

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onAug 3, 2016 at 4:45am PDT

 

 

Yes guys, we are married

A post shared by Yulia Saparniiazova (@yulia_sv) onJul 31, 2016 at 8:07am PDT

 

Објавено:
5 септември 2017
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
839 пати