Детали кои ќе ги обожувате!

23 мај 2013

Деталите се тие кои ќе го изградат стилот и ќе ве направат и вас, и вашата венчавка поинакви и единствени. Размислете кои „дребулии“ би можеле да го надополнат овој посебен ден за вас. Тоа може да бидат шик очила, необичен накит, детали на фустанот или корсетот, како на пример копченца или машнички. Се’ она што сакате да го имате на себе и на вашиот ден можете да го вклопите, но внимавајте да не претерате.

Еве дел од деталите кои можете да ги примените или пак да ги искористите како инспирација за  други идеи што ќе направат и вие и церемонијата да бидете уште помодерни и интересни.

 

Објавено:
23 мај 2013
Категорија: 
Бела соба