Кој вели дека зимските венчавки не се убави...

5 јануари 2017

Постои тренд меѓу младенците дека свадбите во пролет и лето се најубавите, па затоа е и најтешко да се најде термин за ова време од годината.

Сепак, фотографиите што ќе ги видите во продолжение се доказ дека зимските венчавки се подеднакво убави, со своја посебна магија. 

На крајот на краиштата, не е годишното време тоа што ја одредува среќата, па затоа и не треба слепо да се фокусираме на датумите.

Приказните на двојките во продолжение ќе ви покажат дека зимска венчавка може да биде супер!

Уживајте:

Објавено:
5 јануари 2017
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.772 пати