Нова атракција во Америка- фотографии од првото утро по венчавката

2 октомври 2013

Младите брачни парови во Америка се почесто актуелизираат нов тренд, а тоа е ангажирање фотограф за првото утро по првата брачна ноќ. Фотографијата е еден од најважниот елемент  на секоја венчавка, зашто се дел од најсреќниот ден во животот и доказ за големата љубов.

 

Американските фотографи го претставија овој тренд со објавување фотографии токму по првата брачна ноќ, а многу брачни парови сакаат фотографиите да изгледаат беспрекорно и изнајмуваат луксузни апартмани за преноќување. Ако вашата венчавка се случува набрзо, разбранувајте ја и вие вашата фантазија и направете нешто уникатно што на нашите простори и не е така актуелно.

Објавено:
2 октомври 2013
Категорија: 
Бела соба