Уникатни запросувања што ќе ве разнежнат и насмеат

25 февруари 2014

Оваа содржина во продолжение важи само за момците. Доколку сте на „работ“  пред  запросување и веќе размислувате како да ја побарате вашата девојка за сопруга, а немате идеја, ние ве советуваме тоа да го направите само на оригинален начин. Клише идеите тргнете ги на страна и почнете да размислувате, а мислите насочете ги кон сите убави заеднички нешта што ве врзуваат вас, омилените нешта на вашата идна сопруга и нејзините позитивни слабости. Најпрвин анализирајте, потоа направете план на хартија  и побарајте ги луѓето што треба да ви помогнат во реализација на просидбата. Пред максимално да се посветите кон ретроспективно сеќавање, погледнете на каков  уникатен начин некои момци ги запросија своите девојки. Љубовта сигурно ќе ја разбранува вашата фантазија, затоа изведете го овој чин уникатно, за да го паметите цел живот.

Во второто видео, момчето се инспирира од кучињата кои се омилени на неговата избраничка

Третото запросување трае многу кратко, а има  голем ефект

Објавено:
25 февруари 2014
Категорија: 
Бела соба