Импресум

FASHIONEL.MK – READ IT, LOVE IT!
Кликни, прочитај и информирај се за модата!


РЕДАКЦИЈА

Главен и одговорен уредник: МАРИЈА МЕЧЕВА

Новинари: АЛЕКСАНДРА МАНЕВСКА, ЈУЛИЈА ИЛИЈЕВСКАНЕБОЈША АНТИЌ

Креативен директор: ЕЛЕНА ПАНДЕВА

Фотограф: ВИКТОР СТОИМИРОВ

Графички дизајн: АЛЕКСАНДАР НЕСТОРОВСКИ

Веб-администратор: ПЕТРЕ СТОЈАНОВ

Маркетинг: marketing@fashionel.mk / +389 70 27 66 39

Издавач: ЕЛЕНА ЛУКА дооел Скопје, бул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 66, Скопје