Пет трикови за бојадисување кои ќе го направат просторот поголем

19 ноември 2016

Правилото за уредување на ентериерот во кое се вели дека малиот стан „не трпи" бои, веќе се минато. Истото важи и за верувањето дека на малите соби одговара што помалку мебел за просторијата да изгледа поголема. Опуштете се и преку боите внесете живост и уникатност во малиот простор. Искористете и трикови за визуелно да го зголемите.

Многу дизајнери на ентериер се согласуваат дека при изборот на бои во мали простории не постојат правила. Најважно е станот да зборува нешто за вашата личност, да се чувствувате удобно, а во исто време да ви се допаѓа. Сепак, потребно е да се има на ум дека при одредени стратегии на бојадисување, потребно е да се постигне одреден ефект.

Играњето со боите во станот претставува ефтин начин за декорирање и уредување на ентериерот, а предност на овој тип на декорирање е тоа што со малку труд можете да го промените ефектот доколку истиот не ви се допаѓа.

Станете експерт за боење - прочитајте ја целата содржина > ТУКА

Објавено:
19 ноември 2016
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.260 пати