Интернационалниот фестивал за ентериери ги објави финалистите помеѓу најдобрите проекти за 2017 година.

Во најтесната селекција се одбрани 78 ентериери на објекти од Америка, Јапонија, Австралија, Мексико, Индија и Европа.

Финалистите се групирани во неколку категории: Барови и ресторани, Хотели, Култура и транспорт, Здравје и образование, Канцеларии и Малопродажба.

Официјалните победници ќе бидат објавени во ноември.

Дел од финалистите погледнете во продолжение:

At six Hotel, Стокхолм

Stable project, Белгија

Hotel Vommuli Island Maldivies, Малдиви

The Garage, Пекинг, Кина

Loft, Измир, Турција

WeWork, Шангај

Gallery Winton, Лондон

 

 

 

Објавено:
14 јули 2017
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
245 пати