Денеска Љубовен базар #28 во „Љубов“

8 февруари 2018

По јануарскиот зимски сон, се враќаме со Љубовните базари.

Приказната под мотото #SupportTheArtist е веќе позната, а креативците подготвени да ги покажат своите дела и да ви помогнат при изборот на подарок за Валентин или Св. Трифун (во зависност од тоа кој што си слави).

На 28-от базар ќе ве пречекаат:

- Природни сапуни Бела
- Elena Ristovska
- Kremisimo
- MightyJewelry
- ORO WORKSHOP со МАкедонскаМушичКА / Macedonian fly
- ONE MADE, One can social business
- AnArt - АнАрт (Handweaving Studio)
- Foreground totebags
- Kare Workshop
- кожарска индустрија Horvat.

Музички уредник: Јан Конен (Финска)

Базарот стартува во 17 часот.

Објавено:
8 февруари 2018
Категорија: 
Култура
Прочитано:
275 пати