Како изгледа најбогатата наследничка на светот денес

18 октомври 2017

Атина Оназис е една од најбогатите жени на светот со богатство од 720 милиони долари, a веќе знаете се што има во својот живот е наследство од дедо и Аристотел Оназис. Таа е негова единствена наследничка. Проклетството на Оназис почнујва со смртта на неговиот син во авионска несреќа кога тој има само 24 години, неговата прва жена на 45 години, ќерката Кристина на 37 години.

После смртта на нејзината мајка Атина, ќе биде изнесена од Грција после погребот на мајка ѝ, на 3 годишна возраст. Таа денес не зборува грчки, но желбата да се тргне од нејзиното минато ќе ја натера да продаде речиси сè што поседува во таа земја.


2016 година се разведува од Алваро Додо де Миранда Нето после 11 години брак, наоѓајќи го во кревет со друга жена.


Таа се занимава со коњички спорт и се натпреварува постојано. Секогаш била повлечена од јавноста и за разлика од другите богати наследници, Атина ретко може да ја видите на оние престижни дружења во џет сетот.

 

Објавено:
18 октомври 2017
Категорија: 
Култура
Прочитано:
5.013 пати