Акција на моделите за трчање во Спорт М

6 мај 2015

Кога станува збор за соодветни патики за трчање, Спорт М ви препорачува да изберете патики со технологијата BOOST™ која засекогаш го смени трчањето.

 

BOOST™ технологија, направена од енергетски капсули, ја враќа енергијата од подлогата посилно од било којатехнологија до сега.Технологијата обезбедува „бескрајна енергија“, а нејзините својства не се менуваат ниту во екстремни услови (на температура од +40 до -20 целзиусови степени).Специфичност на оваа технологија  е и комбинирањето на некомпатибилните карактеристики – максимална амортизација и стабилност од една страна и удобност од друга страна. Системот на поддршка TORSION® овозможува независно движење на предниот и задниот дел на стапалото, централната рамка ја одржува позицијата на стапалото во место,се постигнува надворешно засилување за задниот дел од стапалото.

Наша препорака е да ги посетите Адидас шопи Спорт Мво Градскиот трговски центар, каде за секој купен артикал од оваа програма следува подарок, а за секој купен пар патикисо BOOST™ технологија следува подарок маицa BOOST™. Ние ќе ви помогнеме да ја изберете вистинската опрема за трчање. порачуваат од Спорт М.

За сите новости и акции следете ги Спорт М нa:

Објавено:
6 мај 2015
Категорија: 
Актуел