Бекам со маички за борба против ХИВ

30 ноември 2015

Викторија Бекам оваа година ќе ја дизајнира лимитираната колекција маички по повод утрешниот Меѓународен ден за борба против ХИВ.

Викторија, која е еден од амбасадорите, покрај маичките, дизајнираше и панделка и приврзок за клучеви.

-Светот се обврза да ја запре епидемијата на СИДА, како една од целите на Обединетите Нации и верувам дека тоа е навистина можно – изјави Бекам.

Цените се движат од 1.50 долар за панделката, 248 долари за приврзокот за клучеви, 135 долари за маица.

Производите се достапни во бутикот на Бекам во Лондон, како и онлајн на victoriabeckham.com.

Објавено:
30 ноември 2015
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
355 пати