Марчеза го освои Ревлон

22 јуни 2013

Соработката меѓу овие два познати бреда започна со линија на 3Д декорации за нокти, а потоа заедничките идеи се редеа една по една, кармини, сенки за очи, лакови за нокти и други ситници кои израдуваа многу дами, кои почитуваат квалитет и нови моменти. Модата и убавината од секогаш оделе во пакет, затоа и не е чудна оваа соработка, напротив многу логична. На пазарот најпрво ќе се најдат 3Д украсите за нокти кои претставуваат ист дезен како 8 познати фустани од Марчеза.

 

Објавено:
22 јуни 2013
Категорија: 
Актуел