Најава за есенската кампања на Марк Џејкобс

31 мај 2014

Во новата колекција Марк Џејкобс се откажува од деталите и предност дава на апсолутната прочистеност и минимализмот. Во медиумите се појави првиот кадар на Дејвид Симс и иако е рано да носиме заклучок, сепак самата фотографија го потврдува отсуството на бројни детали, а моделот изгледа како да е стопиран во движењата. Интересна најава за очекувана кампања која остава стерилен и по малку вештачки впечаток.

Објавено:
31 мај 2014
Категорија: 
Актуел