Нашиот омилен шопинг пријател – Diners club картичка за совршена модна приказна!

29 август 2018

Кога имате идеален шопинг пријател, купувањето на омилените, нови модни парчиња е уште позабавно и повозбудливо!

Доколку и Вие сакате да уживате во привилегијата на совршен пријател во шопинг авантурите – нашиот предлог е Diners club картичката.

Сите предности што ги добивате ќе го направат Вашето шопинг искуство безгрижно и сигурно, а со тоа ќе може да се препуштите целосно на забавната страна на шопингувањето.

Со оглед на меѓународната валидност на Diners club картичката, истата може да ја користите во над 8 000 000 продажни места ширум светот, а во дури 3 000 продажни места во Македонија.

Меѓу нив се и најпопуларните домашни и странски модни брендови достапни кај нас, со што изборот на шопинг задоволства е огромен!

Доколку веќе се подготвувате за новата сезона, дозволете си ги омилените есенски тренди модни парчиња, со сите поволности што ви ги нуди Diners Club картичката, како и можноста да купувате на рати.

Со омилената Diners club картичка добивате ексклузивни попусти во голем број на продажни места, а во над 200 продажни места во Македонија може да купувате на рати и тоа без камати!

Вие и Diners club картичката сте создадени еден за друг, токму затоа веќе нема потреба да размислувате кој е Вашиот идеален шопинг пријател.

Спонзорирана објава

Објавено:
29 август 2018
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
284 пати