Насловни страници кои ја одбележаа годинава

25 декември 2013

Насловните страници на влијателните магазини го обедеинуваат комплексот на престиж, моќ, популарност и токму затоа нивниот избор не е ни малку едноставен процес. Во оваа селекција на највпечатливите насловници за годинава ви ги издвојуваме оние кои оставиле белег со добро осмислената тематика, фантастичната фотографија, изборот на јавни личности. Некои од нив не изнанадија и ни ги донесоа во преден план неочекуваните, а некои најочекуваните парови, политичари, модели, музичари, актери, режисери...

Сигурно нема да ги заборавиме насловните со Ријана и Кејт Мос на магазинот V или еден од најпопуларните брачни парови на денешницава, Дејвид и Викторија Бекам на насловната на Вог. Еве ги фаворитите:

 

 

 

 

Објавено:
25 декември 2013
Категорија: 
Актуел