Од цртани ликови до супермодели - проект на Д&Г за Дизни

17 октомври 2013

Доколку ги паметите цртаните филмови од детството тогаш сигурно се сеќавате и на негативните ликови кои во новата кампања на Долче и Габана ќе доживеат свој камбек, но на сосема поинаков начин. Новиот проект на модниот бренд ќе ја преточи фантазијата во реалност и тоа преку трансфoрмација на негативците во модни икони.

Објавено:
17 октомври 2013
Категорија: 
Актуел