Северина позираше само со круна на главата за насловната на Ел

18 ноември 2013

Северина Вучковиќ на себе не носи ништо освен познатата круна од Долче и Габана, а за сликата заслужни се фотографската двојка Декер и Кутиќ. За шминката се погрижи Сашо Јоковиќ, за косата Мио Мајхен, а за стилот Петра Трбовиќ. Не се сомневаме дека со ваква насловна, магазинот ќе го привлече вниманието на голем број луѓе.

 

Објавено:
18 ноември 2013
Категорија: 
Актуел