Свеченост во чест на Оскар де ла Рента

10 јули 2013

Моментално во центарот сеуште трае изложбата од креациите на дизајнерот под наслов „Оскар де ла Рента: Американска икона“. Локацијата не е случајно избрана, односно Бил и Хилари Клинтон на дизајнерот му доделија благодарница за неговата соработка со челниците на државата. Меѓу присутните гости беше и Ана Винтур, која во изјавата истакна дека се надева дека во 2016 година Хилари ќе се кандитира на местото претседател на САД. Ваквата нејзина изјава предизвика громогласен аплауз од присутните.

Објавено:
10 јули 2013
Категорија: 
Актуел