Видео реклама по повод 20-годишнината на Хуго Бос

3 август 2013

Германскиот бренд одлучи да го пролави јубилејот на својата линија Hugo со колекција од 20 иконски парчиња, изложба во лондонската галерија Сачи и со рекламно видео. Колекцијата содржи современи и безвременски парчиња кои го претставуваа духот на Hugo, а тоа може да се забележи во рекламното видео на белгискиот визуелен уметник Пјер Дебиуши.

 

 

 

Објавено:
3 август 2013
Категорија: 
Актуел
Тагови: 
видео Хуго Бос Hugo