Во Magniflex започнаа саемските попусти – намаление до 50 проценти!

5 октомври 2018

Сега имате единствена можност да дојдете до светски реномираниот и италијански квалитет на системи за спиење (душеци и перници), по преполовени цени.МAGNIFLEX-  италијанскиот бренд за душеци и перници, кој котира високо на светскиот пазар повеќе од 56 години и успешни пет години во Македонија, сега е достапен за секој од нас за исклучително намалени и прифатливи цени.Компанијата IDream Concept, единствениот застапник на италијанскиот бренд Мagniflex во Македонија, ве повикува на САЕМ ЗА МЕБЕЛ 2018, спортски центар БОРИС ТРАЈСКОВСКИ, ХАЛА 1, од 09-14 Октомври, каде преку професионална  презентација од страна на младиот и стручен тим ќе  ви бидат претставени самите системи за спиење, бројните новитети, попусти и изненадувања. 

Ќе имате можност да слушнете за квалитетот на единствената патентирана МAGNIFLEX  MAGNIFOAM  мемори пена како и за сите нови софистицирани технологии и компоненти содржани во системите за спиење кои ќе ви обезбедат здрав и квалитетен сон.Како компанија која постојано истражува, се надоградува, се грижи за квалитетот на спиењето и со задоволство го пренесува своето знаење, оваа година креиравме малку побогата и поразлична MAGNIFLEX САЕМСКА ПРОГРАМА!!! 

Освен изобилството од попусти на самите производи, ви нудиме:

1) Секој ден од 16-17 часот бесплатна консултација со Стручен физиотерапевт кој ќе ви помогне при изборот на идеален систем за спиење за вас.

2) Секој ден од 17-18 часот бесплатна консултација со Dr. Goodnight- обучен,лиценциран,сертифициран Тренер за спиење на бебиња и деца од 4 месеци до 6 години.

Доколку сте спремни квалитетниот сон да го направите приоритет во вашето семејство, без разлика дали станува збор за вас, вашето бебе, или пак за вашето милениче, тогаш без сомневање посетата на штандот на MAGNIFLEX е задолжителна за вас!Тимот на MAGNIFLEX одлучи да им излезе во пресрет и на сите оние кај кои преовладува желбата и љубопитноста и едноставно немаат трпение да чекаат до самиот почеток на САЕМОТ ЗА МЕБЕЛ.

Ве покануваме во нашиот Салон за Здрав сон, кој се наоѓа на ул. ИЛИНДЕНСКА, Спроти Фонтана-Градски парк, каде истите овие информации и попусти ќе може да ги добиете многу побрзо. 

Ве очекуваме!!! 

На следниот линк може да ја погледнете целосната САЕМСКА ПОНУДА НА ПОПУСТИ!

*Комерцијален текст

Објавено:
5 октомври 2018
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
393 пати