Фенди

Портокалова, нијанси на жолта, сина... бои што доминираат во пролетно-летната колекција на Фенди. Она што можеби би ги изненадило повеќето е што во предлозите за ова лето во креациите на Фенди има и кожа и крзно.

Ременот е неизоставен моден детаљ, како и очилата за сонце. Специфичните чанти и колоритните чевли даваат дополнителна свежина и разиграност.

Уверете се и самите.

 

Објавено:
12 јули 2013
Категорија: 
Колекции