Наим Кан: Ресорт колекција инспирирана од Амазон

16 јуни 2015

Ресорт колекцијата на Наим Кан е насловена како Jungle Prom in the Amazon. Мешавината на бои и текстури придонесуваат за динамичноста инспирирана од живописноста на природата.

Имено, дизајнерот во изминатиот период патувал низ Џордан, Индија, Јапонија и Франција, па токму различните искуства направија да создаде парчиња каде ќе ја имплементира сета разнобојност и егзотичност. Еклектични парчиња, креации со флорални принтови, кафтани со бохо нота се резултатот од неговата инспирација.

Тренди, младешки, а сепак женствено и елегантно. Во продолжение погледнете ја целата Ресорт колекција за 2016:

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

Naeem Khan Resort 2016

 

Објавено:
16 јуни 2015
Категорија: 
Колекции