Нова кампања на Кристијан Диор за есен-зима 2013/14

22 јули 2013

Маријакарла Босконо и Елис Кромбез, се новите лица на Кристијан Диор, со кампања која маестрално ја изработи вештото око на Вили Вандерпер за есен-зима 2013/14. Елегантниот стил, строгите линии, пастелните нијанси, ефектот на колор блок, сите овие епитети се вткаени во моделите на Раф Симонс, чија цел е да ја претстави маркантна женственост среде смелиот Лондон. Дизајните се стилизирани од Оливие Рицо.

 

 

Објавено:
22 јули 2013
Категорија: 
Колекции