Календарот во минатите години беше исполнет со фотографии од голи модели, а оваа година изненадувањето се состои во тоа што 11 личности кои се дел од календарот, од актерки до моделки и пејачки, се облечени. Меѓу нив се Карли Клос, Петра Немцова, Изабели Фонтана и Адријана Лима, која била сликана додека уште била бремена со второто дете. Локацијата е Рио де Женеиро, а фотографот е Стив Мек Kери.

 

 

Објавено:
27 април 2013
Категорија: 
Фото галерија