Сината е новата црна низ улиците на Амстердам

14 ноември 2014

Untitled

Низ улиците,  стајлинзи кои беа комбинација од тексасните парчиња, но и волуменозните џемпери, парчиња со војнички принт, „цигара“ панталони, комбинезони, кожени јакни и ниски или чевли до глужд и патики. Како и насекаде низ светските модни престолнини, така и во Амстердам, акцентот е ставен на спортско – елегантниот стил, кој не губи од својата актуелност во однос на женските, но и машки стајлинзи.

taw-amsterdam24

Превземен од wwd.com
Објавено:
14 ноември 2014
Категорија: 
Фото галерија