Во пресрет на празникот на вљубените, Свети Валентин, Fashionel во специјален прилог за вас издвојува интересни содржини кои ќе ја разиграт вашата фантазија и ќе ви помогнат на самиот ден да му дадете посебна нота. За сите кои ќе го празнуваат 14-ти февруари ви помагаме околу изборот на подароци, а ви предложуваме и интимни роматични дестинации како најсоодветен амбиент за вљубените парови. Инспирирајте се!

sv-valentin-fi

Објавено:
7 февруари 2014
Категорија: 
Фото галерија