glavna

Во продолжение ви ја претставуваме уличната мода од Скопје во споредба со уличната мода во Софија. Фотографиите од вашата лева страна се од Софија, а од десна од Скопје. Кој се облекува подобро, кој повеќе ги следи трендовите? Чија мода повеќе ви се допаѓа? Ги очекуваме вашите коментари.

Објавено:
23 август 2013
Категорија: 
Фото галерија