5 начини како да носите марама ова лето

13 јули 2017

Марамите се моден додаток што лесно го наоѓа своето место речиси во секоја сезона.

Она што е различно е само начинот на кој што го имплементираме во нашиот стајлинг.

Досега се појавиле многу видео-записи и фотографии за 101 начин на кој може да се носат марамите, но всушност, најдобрата инспирација за тоа (како и за многу други сегменти од темата: модни комбинации) се наоѓаат во фотографиите од улична мода и социјалните мрежи (пред сè мислиме на Инстаграм).

И ако судиме според тие фотографии, еве кои се петте најпопуларни начини на кои можете овој моден додаток да го имплементирате во вашиот стил:

 

  • Како топ
 
  • Како алка околу рака
 
  • Како моден додаток за коса
 
  • Околу половината, како ремен
 
  • Околу вратот, не е важно дали врзана напред или назад


Бонус: Како моден додаток за чантата, со што комплетно можете да го смените нејзиниот изглед

Објавено:
13 јули 2017
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
4.363 пати