Кожена јакна за седум различни прилики

1 октомври 2015

Умешноста на жените со дефиниран стилски идентитет покрај другото, се однесува и на способноста да стилизираат сосема различни изгледи со исти парчиња облека.

Така тие на сметка на својата креативност и стилско чувство, заштедуваат на финансии, а притоа имаат поинакви, свежи комбинации за различни пригоди.

Кожената јакна е едно од оние универзални парчиња во женскиот плакар што може да се имплементира во комбинации соодветни за различни прилики, независно дали се работи за официјален деловен коктел и опуштено пријателско кафе.

Во продолжение ќе ви посочиме неколку различни примери како да ја комбинирате вашата омилена кожена јакна за седум различни пригоди.

Официјална вечера

 

Саботно диско

 

Коктел

 

 Деловно

 

 Романтично

 

 Кафе со пријатели

 

Лежерно

Објавено:
1 октомври 2015
Категорија: 
Направи сам
Прочитано:
4.404 пати