Направи сам: Декоративни чинии што ќе го разубават секојдневието во домот

20 октомври 2014

Предметите што ќе ги направите сами навистина знаат да придонесат за изнесување  позитивната енергија и потполнување на слободното време. Во продолжение ви предлагаме неколку начини како да ја насочите енергијата кон  изработка на креативни предмети за во домот, на кои ќе бидете горди покажувајќи им ги на гостите.

Она што ви е потребно се: балон, лепак дрвофикс, и разни декоративни елементи што ќе ги изберете по ваша желба. Тоа може да бидат исушени есенски листови, коноп, копчиња, конфети и што ли уште не. Начинот да ги направите е доста лесен и едноставен, а од фото-рецептот во продолжение изнесете ја креативноста и уживајте!

 

Издишете го балонот и вашата нова декоративна чинија е готова. Освен со листови еве како изгледа и доколку ја направите од друг материјал

Објавено:
20 октомври 2014
Категорија: 
Направи сам