Три стилски комбинации за работа

3 октомври 2014

collage4

Доколку имате поформален дрес код на работното место, осмислувањето на комбинации знае да биде проблем, бидејќи немате многу простор за експериментирање. Но, не мора секогаш да биде така.

Класичните комбинации освежете ги со по некој тренди детаљ.  Како инспирација можат да ви послужат модните уреднички или пак модните блогерки со формален стил.

Погледнете ги нашите предлози за деловен стил за ова преодно време, кои веруваме ќе ви бидат добра инспирација за следната работна недела:

Комбинации со панталони:

collage1

 

Комбинации со здолниште:

collage3

 

Комбинации со фустани:
collage2
Објавено:
3 октомври 2014
Категорија: 
Направи сам