Викторија Радер: Блогерката кај која ќе најдете инспирација за есенски стајлинг

18 септември 2018

Викторија Радер е името на една од најпознатите блогерки во модниот свет. Во младоста работи како модел, па секојдневието ѝ се патувања ширум Азија и Европа. Денес живее во Минхен, а на прашањето зошто Њујорк или Париз ги замени за овој град, ќе одговори искрено: „Ги заменив за љубов“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 17, 2018 at 11:05pm PDT

Имено, таа и нејзиниот сопруг се запознаваат пред пет години токму во Минхен и оттогаш таа не го менува нејзиното место на живеење. Викторија е и мајка на два сина, Лука и Матео, кои исто така се дел од она што го работи.

Инаку, модата е нејзино секојдневие. Уште од најрана возраст ужива во дотерувањето. Љубовта кон формите и материјалите не е само сон, туку го преточува во реалност. Откако ќе престане да се занимава со манекенство, во 2012 година го основа брендот „Вира“, каде што продава облека за жени. По совет на семејството и пријателите, во 2014 година го започнува блогот „Viky And The Kid“, кој ѝ носи голема популарност и заработувачка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 16, 2018 at 11:05am PDT

На блогот споделува трикови и совети, идеи и стајлинзи од кои можете да се инспирирате, а истото важи и за нејзиниот Инстаграм.

Во продолжение погледнете дел од стајлинзите кои можат да ви послужат како идеја за тоа како да се облечете во актуелниов период. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 15, 2018 at 12:57pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 14, 2018 at 11:08pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 14, 2018 at 5:34am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 13, 2018 at 11:24am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onSep 10, 2018 at 5:28am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onAug 13, 2018 at 11:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onJul 24, 2018 at 5:15am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onJul 7, 2018 at 11:17am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onJul 5, 2018 at 10:28pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onApr 20, 2018 at 11:08am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Rader (@vikyandthekid) onApr 7, 2018 at 10:55am PDT

 

Објавено:
18 септември 2018
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
2.543 пати