Стилски двобој: Росарио Даусон или Анушка Шарма

12 септември 2013

Станува збор за Росарио Даусон и Анушка Шарма. Двете бринети се големи фанови на дизајнерот Роберто Кавали, па токму поради тоа неретко се одлучуваат за креации од него, а овој пат тоа беше тоалета во сина нијанса и во форма на сирена.

Според вас, на која од двете актерки подобро и стои оваа креација?

Објавено:
12 септември 2013
Категорија: 
Стилски двобој