Ги обожуваме високите потпетици, но едноставно понекогаш ни е потребно да ги одмориме нозете и да облечеме нешто поудобно. Но, удобното не значи дека ќе се оградиме од женствениот и шик изглед.

Напротив, постојат бројни варијанти на обувки што иако не се на тенка и висока потпетица, се во функција на женственоста.

Ние ќе ви предложиме неколку солуции како одлична замена на високите потпетици.

Чизми над колена со ниска или средна, дебела потпетица

 

Оксфордки


Кломпи

 

Чизми до глужд на ниска или средно висока потпетица

Објавено:
26 септември 2017
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
6.125 пати