kate-moss-main_3248237a

Се работи за новата колекција на брендот за накит Дејвид Јурман. И покрај тоа што веќе сигурно чекори во 40-тите години од животот, Кејт Мос и понатаму е баран модел.

Од брендот се одлучиле за заштитно лице да ја одберат токму оваа позната Британка, бидејќи сакале да постигнат ефект на класика во сите сегменти – фотографии, модел, накитот.

Така, фотографиите се црно-бели, а Мос носи парчиња накит од последната колекција на Дејвид Јурман, повеќето со дијаманти. Зад фотографиите се потпишува Петер Линдберг.

Погледнете како изгледа кампањата:

kate-moss-1_3248239a

kate-moss-2_3248241a

kate-moss-3_3248242a

kate-moss--4_3248238a

Објавено:
28 март 2015
Категорија: 
Модни додатоци