Само поради тоа што ги сместивте сите летни парчиња во плакарот, не значи дека и очилата за сонце треба да го доживеат истото.

Сонцето ќе биде тука и во текот на есенските и зимски денови, па токму поради тоа ќе ви биде потребна и соодветна заштита, можеби дури и поголема од онаа во текот на летото.

Покрај тоа што првично очилата за сонце треба да ги носите за да ги заштитите очите, истите секогаш треба да бидат шик и тренди.

Ние ги одбравме нашите фаворити за оваа зима. Истите се совршено надополнување на топлите џемпери, капути и шалчиња и сите наши омилени зимски комбинации.

Погледнете ги овие 21 пар очила за сонце и уживајте во студените зимски денови... барем ако можете!

Објавено:
23 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци