Bex Rox

Се поретко се појавуваат нови идеи на дизајнирање накит или облека. И кога за момент ќе помислиме дека веќе се е измислено, дизајнерите ќе не изненадат со нови идеи. Токму такви и оригинални се мултиплицираните замисли на светските брендови и дизајнери, кои за есенската сезона 2014  нудат алки, ѓердани, обетки, сите изработени со имплементирани природни камења.

Isabel Marant Isabel Marant

 

Богат и отмен изглед кој преминува кон футуризам гледате од продолжение, а сигурни сме и дека ќе ви се допаднат.

Објавено:
16 мај 2014
Категорија: 
Модни додатоци