melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-5

Дизајнерката на накит Мелоди Исани се впушти во нова модна приказна овој пат со брендот Рибок, создавајќи го новиот женски модел на патики Reebok Classic Pump Omni Lite, а колекцијата го носи насловот „Love me or Leavme me alone“.

Патиките се совршени за ова пролетно време, бидејќи претставуваат вистинска експлозија на бои и „откачен“ принт. Всушност и самата дизајнерка е голем љубител на интензивните бои, а е првата жена која со Рибок работеше на редизајнирањето на овој модел на патики.

Melody-Ehsani-ReebokPumps

За да докаже дека женските патики, и покрај предрасудите, не мора да бидат розови, Classic Pump моделот го осмисли како нешто мозаично, нешто што ќе го носат силни и моќни жени. Зелена, сина и црвената боја се нагласено со помош на црната и белата, а се е зачинето со принтот на питон.

Врвките во различни неонски нијанси го комплетираат изгледот на патиката. Металниот натпис Love и малиот катанец да ја заклучи таа љубов, како моден додаток на Мелоди, но и омилените стихови на дизајнерката испишани во внатрешноста на патиките, ги прават овие обувки посебни.

Во продолжение погледнете како изгледаат новите тренди патики на Рибок и Мелоди.

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-1

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-2

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-3

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-4

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-6

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-7

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-8

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-9

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-10

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-11

melody-ehsani-x-reebok-classic-pump-omni-lite-love-me-or-leave-me-alone-12

Објавено:
22 март 2014
Категорија: 
Модни додатоци