„Girls just want to have fun“ во Балман

13 декември 2014

Ѕвездениот состав во новата пролетна кампања на Балман за 2015 година е спој на најубавите и најскапо платени модели на денешницата. Комбинацијата на ефектни шарени, но и еднобојни парчиња, Рустенг го комплетираше со интересна тематика.Адријана Лима, Џоан Смалс, Рози Хантингтон – Вајтли, Изабели Фонтана и Криста Кобер бо новата кампања се само обични девојки кои сакаат да се забавуваат, да јадат брза храна и да играат видео игри. Контрадикторноста на тематиката, модните парчиња и правилата кои владеат на модната сцена, придонесуваат оваа рекламна кампања на Балман, да биде една од најрепрезентативните за претстојната пролетна сезона.

Објавено:
13 декември 2014
Категорија: 
Сцена