Кој се беше присутен на презентацијата на Изабел Марант за H&M?

25 октомври 2013

Во големата затворена арена Pierre de Coubertin шведскиот бренд се претстави со новата колекција, а меѓу присутните гости кои можеа на исто место да јадат сладолед, палачинки и да се сликаат во фото кабината беа: Фрида Пинто, Џенуари Џонс, Елена Перминова и многу други.

Објавено:
25 октомври 2013
Категорија: 
Сцена