Лени Кравитц-типичен вљубеник во аксесоари

29 јуни 2013

Роден во Њујорк на 26-ти мај 1964 година, Леонард Алберт Кравитц од својата 5-та година се интересира за музиката. Она што тогаш не го осознал е дека ќе стане водечки моден и секс симбол. 48 годишната рок ѕвезда, на себе секогаш има впечатливо парче аксесоар,кое за него е исто толку важно како и добриот настап на сцена. Лени важи за модна икона во високото општество и еден од најпосакуваните мажи во светот. Девојки уживајте во галеријата во продолжение!

Објавено:
29 јуни 2013
Категорија: 
Сцена