Најдобрите дневни изданија на Кан

20 мај 2019

Во тек е еден од најпрестижните европски филмски фестивали, Канскиот, каде покрај одличната официјална програма, секојдневно се воодушевуваме на изданијата на светските ѕвезди на црвениот килим.

Но, колку што е возбудлив црвенот килим, исто толку впечатливи и вредни за внимание се и дневните изданија на популарните личности што годинава се дел од елитната листа на гости.

Гламурозни и отмени и преку ден...

Покрај филмските ѕвезди и инсајдери од филмската индустрија, многу често на Канскиот фестивал присуствуваат и топ модели, но во последно време и модни блогерки, што придонесуваат за уште поексклузивна слика од моден аспект.

Во продолжение издвоивме дел од највпечатливите дневни изданија.

Фото: Elle.com

Објавено:
20 мај 2019
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
1.189 пати