Најстилските парови низ историјата

19 мај 2015

Во одредена временска доба, секогаш постојат познати парови кои оставаат стилски печат на тоа време. Нивното влијание е до толку моќно, што дури и одредени периоди се поистоветуваат со нивните имиња.  Обично тоа се луѓе од јавниот живот, кои во пар изгледаат совршено и безпрекорно се надополнуваат меѓусебно.

Со оваа ретроспектива на најстилските парови низ историјата, се потсетуваме на неколку значајни имиња што оставиле исклучителен печат во модната еволуција.

 

Објавено:
19 мај 2015
Категорија: 
Сцена