Идеални деловни комбинации за меѓусезона

25 август 2016

Преминот од една во друга сезона бара умешност во комбинирањето на парчињата, особено кога е во прашање деловниот изглед.

Затоа, во овој период од годината, најзначајно е да ги искористите базичните парчиња облека и модни додатоци, што веќе ги поседувате и соодветно да ги комбинирате за вашето работно место.

Омилената бела кошула, здолништето во „пенкало" крој или она со висок струк, килоти-панталоните или класичните црни панталони, кардиганите, марамите и шеширите – играат клучна улога во вашиот деловен имиџ во преминот од лето во есен.

Во прилог ви предлагаме неколку интересни деловни комбинации што ќе ве инспирираат.

 

Објавено:
25 август 2016
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.509 пати