Како да носите пастелни нијанси во зима?

20 ноември 2013

Кога ќе се спомнат пастелните нијанси, прво нешто што повеќе од нас помислуваат е топло време и сонце, но од оваа содржина ние ви презентираме како да ги носите овие бои иако пред нас е зима. Зимата пак, кога станува збор за облеката првично не асоцира на темни бои, а токму поради тоа сакаме да ве охрабриме да не ги запоставувате светлите тонови, зашто тие не се применливи само за пролет и лето.

Во продолжение ќе погледнете неколку фотографии преку кои на некој начин ќе се насочите како да ги комбинирате ваквите парчиња. Кратки топови, здолништа, капути, аксесоари, сите во пастелни нијанси кои овие студени денови ќе ги направат убави, ведри, тренди и весели, а вие ќе зрачите со позитивна енергија.

Објавено:
20 ноември 2013
Категорија: 
Тренд