Класика на новото време

27 октомври 2016

Секој период од развојот на модната сцена остава свој печат преку одредени парчиња во модниот дизајн кои се синоним за токму за тој период, декада или моден правец. Со тек на време тие парчиња стануваат класика која понатаму само се модифицира и добива некоја нова верзија за некое поинакво време.

Во продолжение издвојуваме токму такви прачиња облека, кои започнале како тренд, а преминале или преминуваат во класика на новото време.

Кошулата со машна-врзување, џинсот со широки ногавици, бомбер јакната се само дел од класиката на новата генерација.

 

Пижама одело

 

Кошула со машна-врзување 

Бомбер јакна


Панталони со широки ногавици


Ранец


Објавено:
27 октомври 2016
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.162 пати