Мистичната убавина на црвенокосите девојки

5 февруари 2014

Според новиот едиторијал во германскиот Вог, сезонава ќе биде во знакот на нови лица на модната сцена кои ќе понудат нешто сосема ново, интересно и пред се природно. Фотографот Грег Кадел и стилистката  Никол Кнелс направија интересен едиторијал според кој црвенокосите девојки одлично може да се вклопат во концептот во кој преовладуваат јаки бои во комбинација со интересни и откачени модни парчиња.

Објавено:
5 февруари 2014
Категорија: 
Тренд