Најдобрите комбинации на бои за облека

30 октомври 2013

modne-kombinacije-f1

Ако се прашувате како да ги комбинирате боите на облеката, размислете за неутралните бои. Без оглед на сезоната и модните трендови, постојат комбинации кои секогаш се во мода и одлично изгледаат.

Неутралните бои кога меѓусебно се комбинираат создаваат изглед со кој не можете да згрешите, а оставаат и простор модните додатоци и кроевите да ја изразат својата посебност.

Црната модрата, белата, смеѓа, сива и беж се бои кои треба да се темел на секоја гардероба. Можете да ги комбинирате меѓусебно и секогаш ќе изгледате добро.

Сепак, секогаш некои комбинации и неутрални бои се повеќе модерни, а некои помалку. Оваа сезона се наметуваат комбинациите што следат во продолжение.

Модра и црна

modne-kombinacije-1

Беж и бела

modne-kombinacije-2

Смеѓа и беж

modne-kombinacije-3

Сива и беж

modne-kombinacije-4

Црна и бела

modne-kombinacije-5

Објавено:
30 октомври 2013
Категорија: 
Тренд